Sárvári Kinizsi SE
Sárvári Kinizsi SE
 
Szakosztályunk
 
Vármaraton
 
Félmaraton
 
Vulkán Vágta
 
Sárvár-Répcelak
 
Szilveszter
 
Arborétum
 
12/24 órás futás
 
Hírek
Hírek : Futóverseny a Kámoni Arborétumban.

Futóverseny a Kámoni Arborétumban.

Új futóverseny!!!

6 órás futóverseny és maraton a KÁMONI ARBORÉTUMBAN SZOMBATHELYEN.


A Saághy család birtokában lévő, egykor lápos, vizenyős területre 1860 táján ültették az első fákat. Édesapja munkáját folytatva, Saághy István - leghíresebb dendrológusaink egyike - az 1930-as évekre hazánk leggazdagabb gyűjteményét hozta itt létre, 260 fenyő és 600 lombos fafaj díszlett benne az arborétum fénykorában. A háború zivatara után először a szombathelyi erdőgazdaság, majd az Erdészeti Tudományos Intézet kezelésébe került az arborétum, mely azóta gyönyörködtet és szolgálja a tudományos kutatást, a természettudományos oktatást és nevelést. Ma a kert növényállománya 2500 fa- és cserjefajból áll. A jónéhány védett állatfajnak otthont adó mesterséges élőhely, a Gyöngyös-patak vizéből táplálkozó mesterséges tavak, fák és cserjék színpompás együttesei, köztük az igen gazdag rhododendron gyűjtemény várja a látogatókat. 

http://www.kamoniarboretum.hu/

Lehetőséget kaptunk, hogy ilyen környezetben futóversenyt rendezhessünk. Minden együtt van ahhoz, hogy nagyszerű verseny legyen: a csodálatos kert, jó levegő, pihenő és tisztálkodási lehetőség és ami nekünk nagy élmény (nem ehhez szoktunk hozzá) a vendégszerető házigazdák nemcsak megtűrnek, hanem szívesen látnak bennünket.

Írjátok be a futónaptáratokba: június 23-án irány Szombathely!

A versenykiírással és a részletekkel hamarosan jövünk.

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nevezés
 
Kapcsolat
 
Linkek
 
Támogatóink

 

 

 

Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.