Sárvári Kinizsi SE
Sárvári Kinizsi SE
 
Szakosztályunk
 
Vármaraton
 
Félmaraton
 
Vulkán Vágta
 
Sárvár-Répcelak
 
Szilveszter
 
Arborétum
 
12/24 órás futás
 
Hírek
Hírek : Futóverseny a Kámoni Arborétumban.

Futóverseny a Kámoni Arborétumban.

Új futóverseny!!!

6 órás futóverseny és maraton a KÁMONI ARBORÉTUMBAN SZOMBATHELYEN.


A Saághy család birtokában lévő, egykor lápos, vizenyős területre 1860 táján ültették az első fákat. Édesapja munkáját folytatva, Saághy István - leghíresebb dendrológusaink egyike - az 1930-as évekre hazánk leggazdagabb gyűjteményét hozta itt létre, 260 fenyő és 600 lombos fafaj díszlett benne az arborétum fénykorában. A háború zivatara után először a szombathelyi erdőgazdaság, majd az Erdészeti Tudományos Intézet kezelésébe került az arborétum, mely azóta gyönyörködtet és szolgálja a tudományos kutatást, a természettudományos oktatást és nevelést. Ma a kert növényállománya 2500 fa- és cserjefajból áll. A jónéhány védett állatfajnak otthont adó mesterséges élőhely, a Gyöngyös-patak vizéből táplálkozó mesterséges tavak, fák és cserjék színpompás együttesei, köztük az igen gazdag rhododendron gyűjtemény várja a látogatókat. 

http://www.kamoniarboretum.hu/

Lehetőséget kaptunk, hogy ilyen környezetben futóversenyt rendezhessünk. Minden együtt van ahhoz, hogy nagyszerű verseny legyen: a csodálatos kert, jó levegő, pihenő és tisztálkodási lehetőség és ami nekünk nagy élmény (nem ehhez szoktunk hozzá) a vendégszerető házigazdák nemcsak megtűrnek, hanem szívesen látnak bennünket.

Írjátok be a futónaptáratokba: június 23-án irány Szombathely!

A versenykiírással és a részletekkel hamarosan jövünk.

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nevezés
 
Kapcsolat
 
Linkek
 
Támogatóink

 

 

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!